TGC üyelerinden Hatay Valisi'ne ziyaret

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu ve Hataylı gazetecilerden oluşan TGC üyeleri Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu ile birlikte Güney Rüzgarı Dergisi İmtiyaz Sahibi M. Ali Solak, Sabah Gazetesi Güney Eki Antakya Temsilcisi Yaser Çaparoğlu, Mazman Medya Grup Radyoları Sunucusu Mithat Öztürk, Hatay Zafer Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Talip Köleoğlu, Hatay Söz Gazetesi Muhabirleri Murat Mutlu ve İzziddin Nazlı’dan oluşan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyeleri yer aldı.
Ziyarette Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyetleri hakkında Hatay Valisi Rahmi Doğan’a bilgiler veren TGC Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu, “Türkiye genelinde olduğu gibi Hatay’da da gazetecilerin görevlerini kamu yararı gözeterek yapmak için çalışıyoruz. Yerelle yaygın basın için köprü görev yapıyoruz” dedi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan ise Hatay genelinde yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Yapılan bilgilendirme sonrasında ziyaretten memnun olduğunu belirten Hatay Valisi Rahmi Doğan’a, TGC Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu tarafından Hatay Halk Bilimi adlı kitabı hediye edildi.