TGC Rozet Töreni yapıldı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne üyelik başvuruları devam ediyor. 26 Şubat 2018 Pazartesi akşamı Gazeteciler Restoranı'nda yapılan yemekte yeni üyelerin rozetleri törenle takıldı.

Törenin sunuculuğunu yapan TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, törende Cemiyetin şubat ayı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin tutuklu gazeteci ziyaretlerine devam ettiğini, gazeteci davalarındaki duruşmaları izlediğini belirten TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş dayanışmanın önemine dikkat çekti, gazeteciliğin suç olmadığını vurguladı.

Törende Hürriyet Gazetesi'nden yedi gazeteci törenle rozetlerini aldılar. Törende Ateş Yalazan'ın rozetini TGC Genel Sekreter Yardımcısı Niyazi Dalyancı, İzzet Doğan'ın rozetini TGC Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir, Emre Kızılkaya'nın rozetini TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, Şebnem Oğhan'ın rozetini TGC Başkanı Turgay Olcayto, Gökçe Aytulu'nun dozetini TGC Onur Kurulu Sekreteri Ergin Konuksever, İdris Emen'in rozetini Gazeteciler Sosyal Dayanışma Vakfı Genel Sekreteri Engin Köklüçınar, Zeynep Bilgehan'ın rozetini TGC Başkanı Turgay Olcayto, Deniz Dallı'nın rozetini ise TGC Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Nevin Akkaya taktı.