TGC Rozet Töreni yapıldı

Ay Sonu Yemeği'nde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne yeni üye olan gazetecilerin de rozetleri takıldı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ay Sonu Yemeği 24 Nisan Pazartesi gecesi yapıldı. TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş'in Nisan ayı faaliyetleri hakkında verdiği bilgilerin ardından yeni üyeler için bir de rozet töreni düzenlendi. Defne Demiryöney Beklim'in rozetini TGC Başkanı Turgay Olcayto, Deniz Tek'in rozetini TGC Başkan Yardımcısı Recep Yaşar, Cuma Erhan Kızılyar'ın rozetini TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, Levent Uysal'ın rozetini TGC Genel Sekreter Yardımcısı Niyazi Dalyancı, Serpil Tsioros'in rozetini TGC Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir, Serkan Kardaş'ın rozetini TGC Balotaj Kurulu Başkanı Nuray Özger taktı. Yeni üyelere rozet töreninde albüm, Gazetecilerin El Kitabı, Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi ile Toplumsal Cinsiyet Eşitlikçi Haber Kılavuzu armağan edildi. Gazeteciler yaptıkları konuşmada. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne üye olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.